Boekpresentatie ‘Brief aan mijn achterkleinkind’ 

HEEZE – KBO Heeze organiseert i.s.m. Vrienden van de Bieb Heeze-Leende en Bibliotheek Dommeldal op vrijdagmiddag 14 juni, aanvang 14.00 uur, de presentatie van het boek ‘Brief aan mijn achterkleinkind’, door Frits Philips jr. Wat doe je, als je opgroeit in een omgeving waarin voorrechten en verplichtingen hand in hand gaan? Hoe kom je daarvan los? Om te zijn wie je werkelijk bent, je bestemming te vinden, en de moed om die bestemming ook echt te realiseren?  Hoe zet je een eigen zaak op, die een andere maatschappelijke impact heeft, terwijl je tegelijkertijd werkt aan je persoonlijke en professionele groei? En anderen daartoe inspireert en daarin faciliteert? Het boek ‘Brief aan mijn achterkleinkind’ gaat over de levenslange ontdekkingsreis van Frits Philips jr., zoon van ‘de’ Frits Philips. Na de presentatie is er een interview georganiseerd met de auteur. Na de pauze is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Het interview vindt plaats in de grote zaal van ’t Perron. De kosten zijn € 3,00 incl. koffie/thee.