Expeditie Zuid-Willemsvaart 

REGIO – Dit zijn Paul en Marlon, twee Helmondse kunstenaars die allebei een eigen brugwachtershuisje hebben waar van alles te beleven is. Op 24 en 25 juni gaan ze met een ander brugwachtershuisje uit Helmond op Expeditie. Paul en Marlon zetten het huisje op wielen en touren twee dagen langs de Zuid-Willemsvaart. Stroomafwaarts natuurlijk, van Maastricht tot aan Den Bosch. Waarom? Met deze ludieke expeditie willen deze twee leuke brugwachters verhalen ophalen over de Zuid Willemsvaart, want volgend jaar vieren we dat het kanaal tweehonderd jaar bestaat. Kom je langs? Ze zien je graag bij hun brugwachtershuisje! 

Op 24 juni komt de expeditie (naar verwachting) tussen 13.00 uur en 14.00 uur aan bij Sluis 17 in Lozen en tussen 14.30 uur en 15.30 uur bij Sluis 16 (Weert, Lozerweg). Kijk op www.weeshuisjes.nl voor meer info.