Huldiging bij Rode Kruis 

HAMONT-ACHEL – Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het Rode Kruis afgelopen weekend de huldiging van de verdienstelijke leden, cursisten EHBO en bloedgevers op het stadhuis van Hamont-Achel. Dit jaar werden er verschillende leden gehuldigd voor 10, 15, 25 en zelf één iemand voor 30 jaar vrijwilligersschap.  Dag- in-dag-uit zetten zij zich belangeloos in voor de gemeenschap bij verschillende activiteiten.  Namens het comité een dikke proficiat en een welgemeende dank u wel voor jullie inzet.

Wil jij graag en EHBO cursus volgen dat kan kosteloos bij het Rode Kruis van Hamont-Achel.
Op maandag 16 september start in hun lokalen aan de Steenstraat 5 te Hamont-Achel een nieuwe cursus. De cursus zal elke maandag doorgaan van 19.30 tot ±21.45 uur.

Voor meer info stuur een mailtje naar vorming@hamont-achel.rodekruis.be