Jubilarissen in het zonnetje bij IVN Cranendonck

CRANENDONCK – Op 29 mei werden in het IVN gebouw bij de Baronie  in Cranendonck (10 van de 12)jubilarissen met 40 jaar lidmaatschap (!) in het zonnetje gezet. Naast een bloemetje, werden ook de gouden IVN spelden uitgereikt.  Bij de taart en koffie kwamen veel oude verhalen los: over (het werk aan) de diverse locaties van “het Honk” (in de -oude- Borgh, bij de kerk van Maarheeze en nu in de Baronie), de excursies, wandelingen, cursussen en lezingen. En natuurlijk ook de activiteiten van de schoolgidsen in Budel en Maarheeze, in Cranendonck springlevend! Uiteraard ook de leden van de uilen- en vogelgroep, die -soms op grote hoogte- de nestkasten onderhouden. De tuingroep, eerst actief bij het honk in  Maarheeze, is nu  actief in de belevingstuin bij de Baronie. 

Frans Valkenburg, Marjan v Nuenen, Nel Meulman, Tosca Moonen, Maria Alders, Mieke Donker, Wiel Zentjens, Frida Hertogs, Will Thijssen, Jan Moonen. Niet op de foto: Els Rondeel en Will Beeren