Oudercafé in Bibliotheek Maarheeze

MAARHEEZE – Als ouder is het opvoeden van kinderen soms een zoektocht. Wat is er dan fijner om van gedachten te kunnen wisselen met andere ouders? Hiervoor organiseren wij speciaal het Oudercafé. Een keer per maand kunnen ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar terecht bij het Oudercafé om andere ouders te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en contacten op te doen. Ook kun je in gesprek gaan met een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau en is er de mogelijkheid om je kindje te laten wegen.

Het Oudercafé is een fijne plek met alle gelegenheid om vragen te stellen, zorgen te delen en elkaar te inspireren, allemaal terwijl de kleintjes kunnen spelen en ontdekken. Het Oudercafé is voor iedereen, je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn. 

Deze ochtend is een leuke gelegenheid om ervaringen te delen met andere ouders of om vragen te stellen aan de jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau. Ook kun je met je kindje samen boekjes uitzoeken voor thuis. Jij en/of je kindje nog geen lid? Dat regel je meteen deze ochtend. 

Meld je gratis aan
Het Oudercafé is op donderdag 13 juni van 11:00 tot 12:00 uur. Deelnemen is gratis. Er is volop mogelijkheid om je vragen te stellen of om samen boekjes uit te zoeken. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl