Imkersvereniging ’t Wilgenroosje Cranendonck

CRANENDONCK – Op zondag 7 juli is het open dag op de Immenhof in Budel, deze is van 11.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom, om onze mooie drachtplantentuin te bezoeken, de vrienden van de Immenhof zorgen er dan ook voor dat onze tuin er prachtig bij ligt, er zijn manden en korfvlechters aanwezig die hun vaardigheden laten zien. Er lopen door de tuin imkers die graag over hun mooie hobby imkeren willen vertellen. Terug van weggeweest zijn onze overheerlijke honingwafels. Verder loopt er door de tuin een tentoonstelling over het imkeren van vroeger met oude bijenkasten, korven en materialen die toen werden gebruikt door de imkers.  In ons winkeltje verkopen we ook honing van onze eigen bijen en meerdere bijenproducten.

Mocht u uw kennis na dit alles willen testen, dan kan dit via ons elektronische informatiezuil. Na dit alles gezien te hebben kunt u in ons verenigingsgebouw BIJpraten en genieten van een kop koffie.  Wilt U de Immenhof komen bezoeken kom dan zoveel mogelijk met de fiets dit is goed voor het milieu, je fietst door de bossen van Cranendonck en er is genoeg parkeerruimte voor de fietsen. Wilt u nog meer weten over ’t Wilgenroosje dan kunt u onze website bezoeken. U vindt De Immenhof achter in de Broekkant te Budel.