De laatste wens van de wensboom 2023: lekker etentje voor Liesbeth

MAARHEEZE – De allerlaatste wens van de wensboom van 2023. Weliswaar al een tijdje geleden in vervulling gegaan maar nu pas gepubliceerd: Wilma van Weert wenst voor haar vriendin Liesbeth Jansen een lekker etentje.

Liesbeth staat altijd voor mij klaar, schreef Wilma. Zij brengt mij overal naartoe sinds ik aan mijn heup ben geopereerd en niet meer zo mobiel ben. Zij springt voor iedereen in haar omgeving in en staat bij het eetpunt op Marishof ook altijd klaar. Invalster gezocht: bel Liesbeth maar!

Wilma wilde haar vriendin graag een etentje aanbieden en de wensboom bood beide vriendinnen een lekkere lunch aan bij KikkerOp.

De wensboom van 2023 is hiermee afgesloten. In 2024 slaan we even een jaartje over, want we willen naar het voorjaar van 2025 voor de volgende acties van de wensboom. Voor en na Pasen 2025 zal de wensboom worden geplaatst op de bekende adressen in Maarheeze. Dit vanwege de drukte rond de kerst: iedereen is al bezig met allerlei leuke en sociale dingen in deze tijd. De wensboom komt hierdoor een beetje in het gedrang. Bovendien moeten we met het vervullen van de wensen vaak wachten op mooi weer in het voorjaar of de zomer. Dus daarom: spaar je wensen voor dorpsgenoten die het verdienen nog even op en hang ze rond Pasen 2025 in de wensboom. Dan kunnen we weer een heleboel Maarheezenaren in het zonnetje zetten.

Op de foto: Liesbeth en Wilma