Club Salvador keert terug naar het Parktheater voor uitdagend lustrum

EINDHOVEN –  Na meerdere succesvolle edities keert de spectaculaire nachtclub revue show
Club Salvador voor de 5e keer terug naar het Parktheater in Eindhoven. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol burlesque, cabaret, acrobatiek, comedy en livemuziek. 

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september wordt het theater omgetoverd tot een magische plek die je doet vergeten waar je bent, en je onderdompelt in een bont gezelschap aan kleurrijke artiesten. Laat je betoveren door dit surrealistische spektakel geïnspireerd op de decadente sideshows van de vorige eeuw. Internationaal burlesque starlet Xarah von Den Vielenregen en de Eindhovense muzikant EL Tigre Blanco trakteren je op een escapistische ervaring, even kleurrijk en surrealistisch als de penseelstreken van grootmeester Dalí zelf.

Deze editie zal worden gehost door de uit Gent afkomstige Zoe Bizoe. Ze won 7 burlesque titels in 14 maanden tijd, mixt comedy met burlesque en noemt dat cabartesque. Zoe Bizoe, een stuntelige flamingo met lange benen? Een kip zonder kop? Of een diva met pauwenstreken? Hoe minder ze om het lijf heeft, hoe meer ze haar ware veren laat zien: die van paradijsvogel, geboren om te verleiden met haar passionele paringsdans waarin ze humor en seksualiteit mixt tot een unieke cocktail. Zoe voert u maar wat graag dronken.  Een van de Burlesque artiesten is Mara de Nudée, afkomstig uit Parijs. Mara presenteert zich in poëzie en kattenkwaad met verfijnde striptease nummers. Haar klassieke burlesque acts roepen de elegantie van de jaren ’30 op, de glamour van het oude Hollywood of de sensualiteit en stijl van roaring twenties. Of het nu gaat om strippen, dansen of zingen, Mara charmeert. Maar vertrouw haar ogenschijnlijke zoetheid niet, ze is fataal en zal je vangen met haar blik. Laat je betoveren door deze vintage showgirl uit Parijs! De piano wordt dit jaar bespeeld door popdiva Miss Camilla Blue.

Meer dan 70.000 streams op Spotify kreeg haar eerste single Don’t turn on the Lights. Het nummer van het tweede album Yellow, Loose Sand, bereikte meer dan 200.000 streams. De makers van het programma Vrije Geluiden, waar Camilla Blue nummers van haar eerste album speelde, noemden Camilla Blue “uniek en oprecht”. Camilla Blue staat voor Joyce Deijnen. Ze laat zich inspireren door grootheden als Leonard Cohen, David Bowie, Beth Hart en Nina Simone. De prachtige foto’s voor haar nieuwe album zijn gemaakt door glamour fotograaf Govert de Roos die o.a. David Bowie, Grace Jones en vele anderen op de gevoelige plaat heeft gezet.

Iris Feijen
Als jong kind startte Iris met turnen en ontdekte na vele jaren hard trainen haar passie voor luchtacrobatiek, de zgn aerials. Uren van training in de turnhal, werken aan choreografie, kracht, techniek en lenigheid resulteren in spectaculaire en adembenemende acts hoog in lucht.  

Vaste productiepartner van EL Tigre Blanco is Xarah Von Den Vielenregen.  Xarah von den Vielenregen is een bekende internationale burlesque ster uit Berlijn en beheert het productiehuis Boudoir Noir. Vanwege haar verschillende looks en stijlen, wordt ze ook wel de kameleon van de nacht genoemd. Magisch, hypnotisch en elegant. Uiteraard zal EL Tigre Blanco zelf het podium betreden.

El Tigre Blanco is bekend van zijn broeierige Tarantino band Tigre Blanco en zijn warme Tom Waits achtige stemgeluid. Zijn muzikale verleden is rijk en heeft soms wel wat weg van een film van bovengenoemde regisseur. In het najaar komt Tigre Blanco met een nieuw album waarvan tijdens Club Salvador al een aantal nummers te horen zullen zijn.

Verrassingsact van 2024
Veertien jaar was ze nog maar toen ze door het grote publiek werd ontdekt. En ze won de finale van de eerste editie van Holland’s Got Talent met haar acrobatiek-act. De juryleden zaten met open mond naar haar acts te kijken en het publiek koos massaal voor haar. Deze artiest is onze verrassing dus we houden haar naam nog even geheim.

Kaartverkoop: www.parktheater.nl Mis deze unieke ervaring niet en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Club Salvador, koop je kaartjes voordat het te laat is!