Daan de knuffelreus, het dier van de week 

REGIO – Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds 1 januari 2022 dé opvang voor zwerfdieren in nood in de regio Eindhoven. De stichting verzorgt de opvang en het vervoer van zwerfdieren en in het wild levende dieren, voor 14 Brabantse gemeenten waaronder Cranendonck. ROZ Eindhoven is via HAC Weekblad op zoek naar een nieuw baasje voor Borry. ROZ schrijft: Borry is in Casteren gevonden zonder oormerk, maar hij heeft wel een hele gave piercing in z’n oor. Rond 11 juni kwam er een heel gek telefoontje bij de meldkamer binnen. Met touw om zijn nek liep er in Casteren een bok verdwaald rond. Z’n oormerk was helaas verwijderd, waardoor hij nu een stoere piercing heeft. De dierenambulance heeft hem opgehaald, maar wat was hij bang. Eenmaal bij de opvang aangekomen is het touw om zijn nek weggehaald en hem een lekker hok met stro en hooi gegeven.  Inmiddels is er wat tijd verstreken en lijkt hij al iets meer gewend te zijn aan alles. Zo nu en dan laat hij ook even van zich horen.  

Borry moet nog wel een beetje aankomen, maar dat is geen probleem, want met zijn eetlust is niks mis. Borry is op zoek naar een leuke plek met eventueel leuke vriendinnen om de weide mee te delen. Hij wordt nog gecastreerd voor zijn vertrek en natuurlijk krijgt hij ook een nieuw oormerk. Heb je ruimte voor deze knappe bok, neem een kijkje op z’n adoptiepagina. 

Meer info: ROZ Eindhoven, Kanaaldijk Noord 127a, Eindhoven Email: info@rozeindhoven.nl www.rozeindhoven.nl Bel 0031 40 7470147