De Bieb zomert

MAARHEEZE – De eerste en de laatste week kan je nog tussen de jeugdboeken in de Muzenberg komen neuzen. De overige weken is de bibliotheek in de Muzenberg gesloten.

In de Smeltkroes kan je tijdens de openingstijden terecht voor leuke zomerse activiteiten die je kan aanvragen bij de bar. Opgelet: tijdens de bouwvak is de Smeltkroes gesloten.

Boek een leuk zomeravontuur
Tijdens de zomervakantie nodigen we alle avonturiers uit om een speciale picknicktas op te halen bij de bar in de Smeltkroes. Deze tas zit boordevol plezier en ontspanning voor een dagje. Het beste van alles is dat je onze picknicktas niet hoeft te reserveren. Kom gewoon langs bij de balie en vraag of er een tas beschikbaar is. Als je hebt genoten van je leesavontuur, breng de tas dan dezelfde dag nog terug naar de bibliotheek, of de volgende dag rondom openingstijd. Zo kunnen andere kinderen ook op ontdekkingsreis gaan. 

Wat kun je verwachten als je een zomeravontuur boekt? 
– Een leuke selectie van boekjes om te lezen onder de zon
– Enkele speelleermaterialen 
– Een handig picknickkleedje 

Beleef samen plezier met onze spelletjestas
Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar en hun (groot)ouders hebben we een speciale traktatie: onze spelletjestas! Wat houdt het in? Het is simpel! Kom langs bij de bar in de Smeltkroes en vraag de spelletjestas aan. 

In deze tas vind je een assortiment aan leuke en uitdagende spelletjes die perfect zijn om samen te spelen. Of je nu houdt van taalspelletjes of liever speelt met personages uit je favoriete boeken, er is voor ieder wat wils! Neem de tas mee naar een gezellig plekje in de Smeltkroes en geniet samen van urenlang speelplezier. Als je klaar bent met spelen, breng je de tas gewoon terug naar de bar zodat andere kinderen er ook van kunnen genieten.