Samen uit de Zorg Gezellige & Gezonde hap bij Fab28

EINDHOVEN – Mantelzorgers die langdurig zorgen, zeker als dit voor iemand in het eigen huishouden is, vinden het vaak lastig om ontspanning te vinden en los te komen van de zorgsituatie. Het is niet (altijd) prettig om degene die je verzorgt alleen te laten. En regelen dat er iemand in huis komt is niet altijd even makkelijk.

Bij ‘Samen even uit de zorg’ kunnen mantelzorgers samen met degene waarvoor zij zorgen, ontspannen in een andere omgeving. Tijdens de activiteit “gezellige & gezonde hap” bij Fab 28 staat lunchen centraal. De mantelzorger en de zorgvrager gaan onder deskundige begeleiding een lekker lunchgerecht bereiden en ter plekke samen nuttigen. Deze activiteit vindt elke 3e vrijdag van de maand plaats. De groepsgrootte is beperkt vandaar dat aanmelding noodzakelijk is. Op 19 juli ben je welkom bij Fab28, van 10.30 tot 13.00 uur, Fabritiuslaan 28, 5645ES, Eindhoven. Bel voor meer informatie met Steunpunt Mantelzorg Verlicht 088-0031288.