Veilig boodschappen doen bij Plus Dennis van Moorsel 

BUDEL-SCHOOT – Plus Dennis van Moorsel verwelkomt dagelijks heel wat klanten uit de gemeente Cranendonck en ook uit Hamont-Achel en Pelt komen er heel wat mensen afgezakt voor de vele promo’s en kwaliteitsproducten die deze Plus supermarkt te bieden heeft. Het afgelopen jaar heeft de winkel enorm ingezet op ‘veilig winkelen’, met het oog op coronapandemie. 

Zo werd er een speciale automaat aangekocht waarmee u zowel uw handen als uw winkelkar gemakkelijk kan ontsmetten. “Bij goed weer wordt de machine buiten geplaatst, bij de overkapping waar klanten een winkelkarretje kunnen nemen,” vertelt Dennis van Moorsel. “Bij slecht weer plaatsen we de machine binnen, bij de ingang van onze winkel.” Het systeem is heel simpel. U rolt uw winkelkar in het daarvoor geschikte compartiment. In dezelfde machine zijn twee vakken waar u uw handen in kan steken. De machine detecteert uw aanwezigheid en ontsmet uw handen. Tegelijkertijd wordt ook de handgreep van de winkelkar ontsmet. Snel, gemakkelijk en efficiënt! 

Benieuwd wat Plus Dennis van Moorsel nog meer onderneemt in de strijd tegen het coronavirus? Hou dan zeker de komende edities van HAC Weekblad in de gaten. Plus Dennis van Moorsel is gelegen aan de Parallelweg 1B in Budel-Schoot.