De Streetbikers rit in Pelt

PELT – Motorclub de Streetbikers uit Pelt is een vriendengroep met een gedeelde passie voor motorrijden. Op zondag 29 augustus organiseren zij reeds voor de 16e keer een motorrit. De rit van zo’n 150 km is bepijld/met roadbook en gps. De opbrengsten van die dag gaan naar Dienstencentrum de Klimroos te Pelt.  

Door Ben Ieven

Deelname kost slecht € 5,00 inclusief een gratis consumptie. Inschrijven voor de rit kan vanaf 9u tot 12u. Door corona was er geen rit in 2020 maar in 2019 waren er zo maar even 603 deelnemers. Het goede weer van die dag speelde uiteraard hierin ook een rol. Peltenaren Vicky Heylen en Wout Theuwis zitten als lid van de club mede in de organisatie: “Vanaf 10.00 is iedereen, dus niet alleen motorrijders, welkom om naar de Rozenstraat in Pelt (Holven) te komen. Voor de bezoekers is het gratis inkom. Er staan tenten en er is drank en eten voor een zeer schappelijke prijs verkrijgbaar. Tot ongeveer 19u zijn er diverse live-optredens. Op het podium staan onder andere Koyle, Ricky Snake, Rivals of Madtown en White Trash Dating Service. De gebruikelijke corona maatregelen zijn van toepassing.” Wie nog meer over deze motorclub wilt weten kan terecht op facebook bij De Streetbikers.