Budel Kermis trekt veel bezoekers

BUDEL – Na een jaartje pauze was het dan toch weer eindelijk zover: de Kermis streek neer in Budel. Van zaterdag 28 augustus tot en met woensdag 1 september kon iedereen zich uitleven op tal van attracties. Om alles corona veilig te laten verlopen werd er gekozen voor een andere locatie, namelijk het evenemententerrein aan de Poelderstraat. Daar konden de vele bezoekers een ritje maken in de Safari Trip, de Break Dance, de Bootjesmolen of in een van de andere attracties. Dit jaar was er ook weer de traditionele Kermismis en maakten de bezoekers kans op leuke prijzen dankzij de verschillende wedstrijden en acties die de kermisexploitanten op poten hadden gezet, in samenwerking met lokale ondernemers. Budel Kermis was net iets anders, maar zeker weer een schot in de roos! Tot volgend jaar! 

Deze foto’s zijn gemaakt door Jos Meusen.