Veilig boodschappen doen bij Plus Dennis van Moorsel 

BUDEL-SCHOOT – Plus Dennis van Moorsel verwelkomt dagelijks heel wat klanten uit de gemeente Cranendonck en ook uit Hamont-Achel en Pelt komen er heel wat mensen afgezakt voor de vele promo’s en kwaliteitsproducten die deze Plus supermarkt te bieden heeft. Het afgelopen jaar heeft de winkel enorm ingezet op ‘veilig winkelen’, met het oog op coronapandemie. 

Plus Dennis van Moorsel zag het aantal online bestellingen tijdens de pandemie enorm groeien. Heel wat klanten kozen er namelijk voor om hun boodschappen digitaal te bestellen, erg gemakkelijk via plus.nl 

Het team van Plus Dennis van Moorsel zorgt er dan voor dat de boodschappen netjes bij uw thuis geleverd worden, zowel in Nederland als in België, op een door u gewenst tijdstip. Een tweede optie is om zelf de boodschappen op te halen bij het afhaalpunt, dat zich aan de buitenzijde van de winkel bevindt. “We hebben er bewust voor gekozen om dit afhaalpunt aan de buitenzijde van de winkel te lokaliseren,” vertelt Dennis van Moorsel. “Dit om het kruisverkeer in de winkel tot een absoluut minimum te beperken en dus de kans tot besmetting te verkleinen.” 

Benieuwd wat Plus Dennis van Moorsel nog meer onderneemt in de strijd tegen het coronavirus? Hou dan zeker de komende edities van HAC Weekblad in de gaten. Plus Dennis van Moorsel is gelegen aan de Parallelweg 1B in Budel-Schoot.