Schietvaardigheidstraining met een luchtbuks

BUDEL – Schut van Buul biedt geïnteresseerden de kans om kennis te maken met de luchtbuks. De luchtbuks is een geweer waar je mee kunt starten in de schietsport. De schietsport is een concentratiesport, houding en techniek spelen een belangrijke rol.

Wel eens een luchtbuks geweer in de hand gehad? Wel eens een in de roos geschoten? 

Dan komt nu de gelegenheid de schietsport te proberen. Je mag daarvoor met een gemakkelijk te gebruiken luchtbuks, dat optimaal gekalibreerd is, komen schieten bij de Schut van Buul. Met deze (pers)luchtbuks dat tot 30 meter nauwkeurig schiet, kan je aan de slag met het vergroten van je schietvaardigheid. Onder ervaren begeleiding ga je schieten op een doel. Daarbij wordt je uitgelegd hoe je dat het beste kunt doen. Spreekt het je aan? Kom dan op dinsdag van 19 tot 20 uur luchtbuksschieten op de schietbaan van de Schut. Je kunt kosteloos “proefschieten” en krijgt de nodige uitleg. Misschien raak je geboeid door de sport en wordt straks een getraind schutter!  Vraag informatie via info@schutvanbuul.nl

Lead airgun pellets and airgun.