Bij Kantoor Grevenbroek bent u ‘verzekerd’ van goed gezelschap

ACHEL – Op zoek naar een bankier en verzekeraar die alles voor u naar wens regelt en waar persoonlijk contact nog steeds hoog in het vaandel wordt gedragen? Dan bent u bij Kantoor Grevenbroek aan het juiste adres. Net zoals voor dagelijks bankieren en advies over beleggingen en kredieten, is het team van Kantoor Grevenbroek gespecialiseerd in alle verzekeringen. Verzekeringsdeskundigen van dienst zijn Chris Janssen en Bjorn Antonissen. Chris en Bjorn hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de verzekeringswereld.

Beide heren zetten het persoonlijk contact en een lange-termijn-relatie met hun klanten voorop. “We zijn uiteraard volledig mee met de digitale ontwikkelingen, maar een goed gesprek, persoonlijk contact blijft voor ons van groot belang. Het is enkel wanneer je de klant kent, en weet waar de behoeften liggen, dat we de juiste oplossingen kunnen aanbieden,” aldus Bjorn. “Maar daar houdt onze service niet op. Wanneer u bv. een schade heeft, stellen wij alles in het werk om u zo efficiënt mogelijk te begeleiden. Hierdoor creëren we met onze klanten een vertrouwensband, die doorgegeven wordt aan de volgende generaties. Hier zijn we trots op.” 

Chris vult aan: “Wij hebben ondertussen 30 jaar ervaring in deze grensstreek en die kennis delen we graag met onze klanten.” Zo adviseren we bijvoorbeeld ook onze Nederlandse klanten die in België komen wonen over andere zaken die geregeld moeten worden, zoals o.a. het openen van een Belgische bankrekening, het invoeren van een wagen uit Nederland,…”

Kantoor Grevenbroek kan rekenen op een vast team van medewerkers, een team waar u op kan bouwen met het oog op de toekomst. “Onze fysieke bereikbaarheid is toch wel één van onze grote troeven,” vertellen de heren verder. “Kom gerust langs, of maak een afspraak via telefoon of e-mail. Wij maken graag tijd voor u.” 

Kantoor Grevenbroek is gelegen aan de Meester Saklaan 2/1 in Achel. Het kantoor is telefonisch te bereiken via het nummer 0032 11 641875, per mail via verzekeringen@kantoorgrevenbroek.be, of bezoek ons alvast op www.kantoorgrevenbroek.be voor meer info en onze ruime openingsuren.