Trappist Tasting Hamont

HAMONT – Op zondag 28 augustus organiseert de Kon. Harmonie St. Cecilia uit Hamont opnieuw hun jaarlijkse Trappist Tasting. Bierliefhebbers kunnen dit jaar alle Trappisten en hun varianten komen proeven in Monastery Garden, gelegen op Wal 20 te Hamont. Na de succesvolle editie van vorig jaar in de Kloostertuin zal ook dit jaar de Trappistenproeverij op deze locatie doorgaan. Je kan er in een rustige én groene omgeving je smaakpapillen laten prikkelen, terwijl je geniet van live-muziek en verschillende randactiviteiten. Alle trappistliefhebbers komen tijdens de Trappist Tasting zeker en vast aan hun trekken want alle soorten Trappistbieren zijn aanwezig. Je kan dit jaar ook alle beschikbare varianten van de trappistenmerken proeven: blond, donker, triple, kwadrupel… Verder zal je ook kunnen genieten van ambachtelijke kazen van kaasmakerij Catharinadal uit Achel, alsook andere volwaardige gerechten.Kon. Harmonie St. Cecilia verwelkomt je graag vanaf 10.00 uur in de Kloostertuin. Dit evenement is gratis toegankelijk. Mochten de weergoden ons slecht gezind zijn die dagen is er 600m² overdekt terras voorzien.