Kleurwedstrijd Budel Kermis 

BUDEL – Van zaterdag 26 augustus tot en met woensdag 30 augustus is het weer kermis in Budel. Het volledige centrum van Budel wordt omgetoverd tot een speelparadijs, met tal van attracties en gezellige kraampjes. Volgende week ontdek je alles over Budel Kermis in het speciale katern van HAC Weekblad, met uiteraard ook de alom bekende uitknipbonnen. Hou de krant van volgende week dus zeker goed in de gaten en knip je voordeel! 

Net als voorgaande jaren wordt er een leuke kleurwedstrijd georganiseerd. De tekening is op deze pagina te vinden, maar ook te downloaden via www.hacweekblad.eu Bovendien ligt de tekening ook klaar om mee te nemen bij verschillende lokale ondernemers in het centrum van Budel. 

Haal je beste kleur-talenten boven en maak er een pareltje van! Lever de tekening op zaterdag 26 of zondag 27 augustus in bij het Lunapark, Suikerspin of Lijntrekspel. De winnaars worden bekend gemaakt op dinsdag 29 augustus om 19.00 uur op het kermispodium bij de Cambrinusbar. Er wordt maar liefst 12 keer een kermistegoed t.w.v. €15 weggegeven! Zorg wel dat je aanwezig bent bij de prijsuitreiking, zodat je de prijs in ontvangst kan nemen. 

Veel succes!