Guy Swinnen Band sluit Parkies af 

HAMONT-ACHEL – Afgelopen vrijdag vond het laatste optreden in het kader van Parkies plaats. De eer was aan de Guy Swinnen Band om deze geslaagde reeks af te sluiten met een wervelend optreden in de Kloostertuin in Hamont. Het was wederom gezellig druk en het publiek wist de muziek, maar ook de sfeer goed te appreciëren. Na een ietwat rustig begin wist Guy Swinnen vooral in de tweede helft te overtuigen met een strakke set en veel herkenbare nummers. Dat het publiek bij alle optredens in groten getale aanwezig was betekent hopelijk dat de samenwerking van de stad Hamont-Achel niet eenmalig was en volgende zomer opnieuw doorgang vindt. Met nog enkele evenementen te gaan in “Monastery Garden” in Hamont is wel gebleken dat Hamont-Achel bruiste deze zomer.

Foto Frank Emmers