sv Budel wint tweede oefenduel met 0-6

BUDEL – De tweede oefenwedstrijd van sv Budel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd gespeeld in Lieshout tegen ELI, dat komend seizoen in de 4e klasse uitkomt. 

Vanaf het begin van de wedstrijd was Budel heer en meester. Na al een paar kansen gemist te hebben, kwam Budel via Koen Vos  op een 0-1 voorsprong na een perfect uitgespeelde aanval over rechts. Even later was het Jasper Beerten die zijn 2e assist afleverde, en Wilgard Vos kon eenvoudig binnen koppen. sv Budel bleef dominant en Jochem Spee scoorde met links de 0-3. Finn Bogers bepaalde de ruststand op 0-4. Na rust kwam er een aantal nieuwe spelers in de ploeg, maar Budel bleef de betere ploeg. Al snel scoorde Koen Vos zijn 2e doelpunt na opnieuw een assist van Jasper Beerten en stond er 0-5 op het scorebord. Het tempo bij Budel ging op deze warme zondagmiddag iets omlaag, maar het scoorde nog wel een keer, het was Rik Bogers die de keeper in de luren legde, en hoog de 0-6 binnen schoot. Hierna kreeg Budel nog een paar grote kansen, maar er werd niet meer gescoord.  Al met al een eenvoudige overwinning, waar geen enkele kans werd weggegeven en 6 keer werd gescoord.