Nieuw bij Sportivo: BioCircuit 

BUDEL – Een gemakkelijke workout die slechts 30 minuten duurt, tot maar liefst 30% meer resultaten geeft en die volledig afgestemd is op jouw doelstellingen: dat is het BioCircuit van Sportivo. Dankzij de slimme apparatuur kan je rekenen op begeleiding volledig op jouw maat. Wat je trainingsdoelen ook zijn, met BioCircuit behaal je ze sneller en beter! 

Albert Roosenboom, eigenaar van Sportivo Budel: “BioCircuit is een laagdrempelige manier om succesvol je doelen te behalen. Of je nu wilt afvallen, kracht of conditie wilt opbouwen: dankzij BioCircuit worden deze doelen behaald. Bovendien is deze training geschikt voor verschillende doelgroepen, en in te stellen voor verschillende trainingsprogramma’s. Het BioCircuit is erg gemakkelijk in gebruik. Bij en eerste sessie wordt alles samen met een van onze professionele begeleiders alles ingesteld, volledig op jouw maat en doelstellingen. Daarna weet het apparaat precies welke oefeningen gedaan moeten worden en op welke weerstand je traint. Alle oefeningen en je vooruitgang worden opgeslagen, zodat je zelf maar ook je begeleider alles gemakkelijk kan opvolgen.” 

Het BioCircuit biedt een volledige workout. Gedurende 30 minuten worden er 2 rondjes op het circuit voldaan. Albert: “Ik krijg veel positieve reacties van onze leden. Ze vinden het een leuke manier om te sporten en gemakkelijk in gebruik. In het BioCircuit is ook een spelelement verwerkt, waardoor de tijd letterlijk voorbij vliegt.” Inloggen op het BioCircuit gebeurt met een horloge dat voorzien is van jouw gegevens zodat het programma meteen weet wat er moet gebeuren!” 

Wie lid is van Sportivo kan gratis gebruik maken van het BioCircuit, enkel het horloge (polsbandje) dient aangekocht te worden. Er worden dus geen extra abonnementskosten aangerekend. Wie van start gaat met BioCircuit stapt in een begeleidingstraject van 12 weken met een vaste coach. Er wordt een uitgebreide intake gedaan waarin alle metingen worden uitgevoerd die nodig zijn om het circuit in te stellen op jouw maat. 

Meer weten? Spring dan zeker eens binnen bij Sportivo aan de Sportlaan 1 in Budel. Albert en zijn team adviseren je graag!