Rommelmarkt Jong Nederland Budel-Schoot

Op zondag 6 mei vindt wederom de jaarlijkse rommelmarkt van Jong Nederland Budel-Schoot plaats. De rommelmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 14.30 uur en vindt plaats op het terrein bij de blokhut…Rommelmarkt Jong Nederland Budel-Schoot

26-04-2018 20:50 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 6 mei vindt wederom de jaarlijkse rommelmarkt van Jong Nederland Budel-Schoot plaats. De rommelmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 14.30 uur en vindt plaats op het terrein bij de blokhut van Jong Nederland, achter gemeenschapshuis de Reinder in Budel-Schoot.

Op zaterdag 5 mei kunnen de bewoners van Budel-Schoot hun spullen aan de straat zetten, deze worden dan opgehaald door vrijwilligers van Jong Nederland. Mensen van buiten Budel-Schoot die spullen willen doneren, kunnen deze op vrijdagavond 4 mei of zaterdag 5 mei afgeven bij de blokhut van Jong Nederland (Grootschoterweg 121). Op zondag 6 mei worden al deze spullen voor een heel schappelijk prijsje verkocht. Er worden spullen verkocht in de volgende categorieën: kleding, oud ijzer, elektronica, meubels, schilderijen, serviesgoed en andere huis- tuin- en keukenbenodigdheden, speelgoed, multimedia en boeken. Naast de reguliere verkoop zullen er bijzondere artikelen per opbod verkocht worden. Ook zijn er loten te koop voor het Rad van Avontuur, waarmee geldprijzen te winnen zijn. Op het terras kun je terecht voor een hapje en een drankje. De entree bedraagt à 1,-, maar kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Het belangrijkste is dat de opbrengst van de rommelmarkt volledig naar de jeugdvereniging gaat!

Powered by Blog Grabber