In memoriam Greetje Schepens-de Wit

BUDEL – Op 21 juli is ons bestuurslid Greetje Schepens overleden.

Twaalf jaar lang was zij bestuurslid bezoekwerk en heeft de afgelopen jaren vele, meestal oudere potentiële gasten bezocht om persoonlijk kennis te maken en te beoordelen of ze tot de doelgroep van de Zonnebloem behoorden. Haar open, objectieve en respectvolle benadering zorgde niet alleen binnen het bestuur, maar ook binnen de vrijwilligersgroep voor veel waardering.  Naast haar bestuurswerk, was ze zelf ook vrijwilliger en gastvrouw en bezocht zij haar gasten voor een praatje en een kopje koffie. Bij de vele activiteiten met onze gasten, van huifkarrentocht tot een ziekendaglunch, van de paasvieringen tot de eindejaarsoliebollenparty, altijd was Greetje er, voor de gasten, maar zeker ook voor de vrijwilligers en voor ons als bestuur. Wij verliezen met het overlijden van Greetje niet alleen een zeer betrokken en gedreven bestuurslid, maar ook een gewaardeerde en fijne gastvrouw. Wij wensen Hen, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe. 

Bestuur en vrijwilligers Zonnebloem, afdeling Budel