Autobedrijf  ’t Inne

Autobedrijf  ’t Inne, voor algemeen onderhoud van uw voertuig, camper of mobilhome 

BUDEL – Bij Autobedrijf ’t Inne zijn alle voertuigen aan het juiste adres voor o.a. de APK keuring, een grote beurt of het regulier onderhoud. Het bedrijf specialiseert zich daarnaast in het onderhoud en de keuring van campers en mobilhomes. Eigenaar Ton Hompes heeft al ruim 40 jaar ervaring en startte in 2013 met zijn eigen bedrijf aan de Instraat in Budel. 

Naast de reguliere autobruggen, is de werkplaats ook uitgerust met 2 speciale brug voor  het onderhoud en herstellingen aan campers en mobilhomes. Voertuigen van alle merken, en ook campers en mobilhomes kunnen bij deze garage terecht voor groot of klein onderhoud, het keuringsklaar maken en uiteraard kan de APK keuring zelf ook geregeld worden. Zowel Belgische als Nederlandse voertuigen zijn welkom. 

Ook schadegevallen kunnen via Autobedrijf ’t Inne opgelost worden. Alles , gaande van een kleine bluts tot een groot schadegeval kan hersteld worden. En uiteraard is iedereen hier aan het juiste adres voor de zomer- en de wintercheck van de wagen. Zo wordt de airco nagekeken, de banden worden vervangen, de remmen worden gecheckt, de ruitenwissers worden nagekeken,… allemaal belangrijke punten om o.a. veilig op vakantie te vetrekken! Autobedrijf ’t Inne biedt daarnaast ook opslagplaats voor de winter- en zomerbanden. Zo kan u gemakkelijk alles op 1 adres in orde laten maken en wordt alles voor u gestockeerd. 

Sinds kort is dit bedrijf ook aangesloten bij servicepartner Checkstar, een autoservice netwerk dat zich richt op de merken Fiat, Lancia en Alfa Romeo. Hierdoor heeft Autobedrijf ’t Inne toegang tot extra kennis en expertise en kunnen onderdelen nog sneller geleverd worden. 

Deze garage is ook erg gemakkelijk te bereiken via de ruime openingsuren. Iedere dag geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 7.00 uur tot 16.00 uur. ’s Avonds kan er ook altijd op afspraak gewerkt worden. Zondag is de garage gesloten. Autobedrijf ’t Inne, aangesloten bij Checkstar en de BOVAG, is gelegen aan de Instraat 31 in Budel. Voor meer informatie kijk op www.autobedrijfinne.nl