Scouting Budel start weer op, dit jaar nog zonder Open Dag

BUDEL – Na een jaar waarin ons door de coronaregels nog steeds veel beperkingen opgelegd werden, zijn de verschillende speltakken van Scouting Frère Jacques Budel afgelopen zomer gelukkig wel met de kinderen op zomerkamp kunnen gaan. Daarvan hebben zowel de kinderen als de leiding erg genoten en we waren blij dat dit, zij het toch in een iets aangepaste vorm, weer door mocht gaan. Zo gingen de Bevers en de Welpen op Carnavalskamp en gingen de Verkenners als echte Vikingen met elkaar de strijd aan. Het was fijn om met elkaar weer samen te zijn, spelletjes te spelen, in de tent te slapen, kampvuur te maken, zelf ons potje te koken, kortom te doen wat scouting zo leuk maakt.

We kijken er dan ook naar uit om begin september weer te starten aan een nieuw scoutingseizoen. Alle speltakken beginnen dan ook vanaf 3 september weer met hun wekelijkse bijeenkomsten.

Door de momenteel nog geldende coronaregels hebben we besloten om de jaarlijkse Open Dag aan het begin van het nieuwe scoutingseizoen dit jaar nog niet door te laten gaan.