Carnavalsfeest Ks de Heiknuuters 

BUDEL-DORPLEIN – Wat enkele weken nog ondenkbaar was, carnaval vieren zonder de 1 ½ meter regel en corona toegangsbewijzen werd precies op tijd aangepast waardoor de Heiknuuters de vooraf opgestelde scenario’s met spoed in werking hebben gezet. 

Alles werd met spoed door de commissies in orde gemaakt zodat op zaterdag het feest kon losbarsten. We gingen van start met een Kinder (bonte)middag, vol leuke spellen en er waren maar liefst 14 ingezonden filmpjes van dansjes die op groot scherm werden getoond.‘s Avonds was er het Dikke D bal, een toestroom van vele feestvierders zorgden ervoor dat de Schakel om 20.00 uur al helemaal vol zat. Het thema Glitter en Glamour sloeg goed aan. Samen hebben we er een prachtig feest van gemaakt voor jong en oud!

Op zondag werd er gestart met de ontbijtservice, waarna de nieuwe prinsenwagen van stal mocht worden gehaald om deze te tonen aan de donateurs en inwoners van Dorplein. Om 13.11 uur trok de Prinsenwagen door de straten en brachten we de carnaval naar de mensen thuis. Meteen werden ook de versierde huizen gejureerd. De familie Caris kwam als winnaar uit de bus. Om 16.00 uur was het tijd voor de matinee en gingen we ons opmaken voor de Jeugdreceptie van Jeugdprinses Senna, jeugdadjudanten Quint, Kaylee en Silke. Zondagavond stond dit jaar in het teken van een Goud van Oud feest:  een volle Schakel genoot van oude en nieuwe carnavalsliedjes. De Foute jongens maakten er samen met de DJ een fantastische avond. Traditiegetrouw werd carnaval afgesloten met de knuuterverbranding. De Heiknuuters spraken woorden van dank uit naar alle leden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs en carnavalsvierders. KS De Heiknuuters heeft dit jaar wederom laten zien dat ze een flexibele vereniging is, die door goede voorbereidingen in staat is om op korte termijn een groots carnavalsfeest op te zetten. De Heiknuuters organiseren op zaterdag 23 april om 20.11 uur een Artiestenavond in Cantine Theater te Dorplein. Optredens met grote namen als Berry Knapen, Joep de Wildt, Iveke van Gerven, Boy Jansen en presentatie act van de Tri Jo’s. Entree €10,- De voorverkoop is op zondag 13 maart om 10.00 uur in de Schakel.