Belangrijke overwinning sv Budel tegen Gestel

BUDEL – sv Budel heeft na een onderbreking van drie maanden de competitie op zaterdagavond hervat met een 0-3 overwinning bij Gestel. Daarmee boekte het team van Walter van Ommeren de tweede zege van deze competitie. Dankzij deze overwinning heeft sv Budel de aansluiting gevonden met de andere ploegen in de rechterkant van de ranglijst en hopen we dat de weg naar boven is ingezet. De doelpunten in Eindhoven kwamen op naam van Jasper Beerten, Youri Bogers en Thomas Beerten. Aankomende week staan opnieuw twee belangrijke wedstrijden op het programma. Allereerst speelt sv Budel op zondag 6 maart 2022 de thuiswedstrijd tegen koploper Hoogeloon, vervolgens staat op donderdag 10 maart om 20.00 uur de inhaalwedstrijd thuis tegen directe concurrent Reusel Sport op het programma.