Gevuul van Buul was er zeker deze dagen

BUDEL – Carnaval 2022 zit erop. Anders dan anders maar het Gevuul van Buul was er zeker wel. Als vast onderdeel van de carnaval is er jaarlijks de kleurplatenwedstrijd voor de schoolgaande jeugd. Nadat Jeugdprins Stan en Jeugdprinses Noah de inzendingen bekeken hadden en de prijswinnaars hadden uitgezocht kregen de kleurrijke inzendingen een plekje voor de ramen van De Borgh waar iedereen ze tijdens de carnavalsdagen kon bekijken. De prijswinnaars van de kleurplatenwedstrijd werden tijdens het scholenbezoek verrast met een prijsje. Op De Triolier kregen Pip Scheffers uit groep 2, Ninte Feijen uit groep 4 en Isis de Laat uit groep 7 een prijs. Bij de Schatkist waren Sem Genevasen uit groep 3, Isa uit groep 5 en Fiona Couwenberg uit groep 5 de winnaars. Bij de Boogurt mochten Jeugdprins Stan en Jeugdprinses Noah Janne Staals uit groep 2D, Chloë van Kessel uit groep 3B, Teun Reiling in groep 4 B en Lelo Stevens uit groep 8 blij maken met een welverdiende prijs.

In het Bokkenblaaike was met een Woordzoeker ook een prijs te verdienen. Op dinsdagmiddag was er geen optocht maar werden drie inzenders verrast met een fraai Gevuul van Buulpakketje. Inzenders Linda van Mierlo, Nelly Adams en Frans Davits waren door het Jeugdprinsenpaar uit de inzenders geloot en werden thuis bezocht om de prijzen persoonlijk te overhandigen. Meer Gevuul van Buul is er natuurlijk te vinden op de website www.buulderbuk.nl. In de webshop zijn diverse zaken te bestellen om zelf ook actief een bijdrage te leveren aan het Gevuul van Buul.