Weer Repair Café in ’t Buuls Zitje

BUDEL – Deze week start het Repair Café weer na lange tijd dicht te zijn geweest. De bezetting van het Repair Café is op volle sterkte en vier man staan klaar met het nodige werkmateriaal. Op zaterdag 5 maart kun je komen met defecte apparaten. Je kunt denken aan broodroosters, koffiezetapparaten, stofzuigers, boormachines of klokken. Geef je apparaat een tweede leven want een nieuwe kopen kan altijd nog! Is een apparaat afgeschreven dan kun je het ook naar de Huiskamer in Budel-Schoot of Soerendonk brengen waar de Mannen van Metaal ze uit elkaar halen en heel veel onderdelen worden dan nog hergebruikt. Heel veel mensen worden echter wel geholpen en gaan weer blij naar huis. De reparatie is gratis, behalve materiaalkosten. Een bijdrage in de pot wordt wel gewaardeerd.Het Repair Café is van 10.00 tot 12.00 uur en de koffie staat klaar voor 75 cent per kop. Voor meer info kun je kijken op onze Facebookpagina of mailen naar buulszitje@gmail.com  Bellen kan ook 0031 6 10227398.  ’t Buuls Zitje vind je op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer. Hopelijk tot ziens.