Cabaret voor Oekraïne 

HEEZE – Op zaterdag 19 maart om 20.00 uur kan iedereen naar de voorstelling ‘Laars Lappen’ in ‘t Perron te Heeze. Net als iedereen zijn de medewerkers van ’t Perron geschokt door de huidige gebeurtenissen in Oekraïne. Graag willen wij ons steentje bijdragen om het leed van Oekraïense vluchtelingen enigszins te verzachten. Vandaar dat we hebben besloten de opbrengst van de kaartverkoop geheel te doneren aan Cordaad Welzijn Vluchtelingenwerk ten behoeve van de opvang van Oekraïense vluchtelingen in onze gemeente. Een avondje lachen en daarmee meteen hulp bieden aan vluchtelingen, hoe mooi is dat! We rekenen op jouw komst!

In Laars Lappen trakteert Pieter Jouke zijn publiek weer op interessante inzichten en hilarische grappen. Volgens het NRC is ‘Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn, taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn.’

Peter Jouke linkt het onlinkbare aan elkaar en geeft bestaande ideeën een nieuwe draai. Hij sleept u uit de waan van de dag, zo de tijdgeest terug in. Hij geeft u alvast alle antwoorden. Dan zoeken we daar later de vragen wel bij. Mooie verhalen en klassieke thema’s in een besmet jasje. Maar dan leuk, absurd leuk… Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring, met absurdist Ronald Snijders. Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV-programma’s o.a. De Taalstaat en Zondag met Lubach. Hij was te zien bij CQC, De slimste mens, Koppensnellers, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Koop jouw kaartjes op www.tperron.nl of aan de bar van ’t Perron. De inkom bedraagt €12,50.