Cultuurcraan: wie ben jij dan?

CRANENDONCK – Dankzij deze rubriek van Cultuurcraan kunnen Cranendonckse culturisten laten zien wie ze zijn. Wekelijks mag iemand uit Cranendonck, Hamont-Achel en omgeving die met cultuur bezig is zich laten zien. Dit gebeurt door het aanvullen van een paar woorden en het plaatsen van een actuele culturele actiefoto.

Jo Heesakkers 

1. Ik ben Jo Heesakkers en gepensioneerd 
2. Ik kom uit Budel
3. Ik maak tekeningen, voornamelijk met pen, pastel en houtskool, op papier, MDF en canvasboard. Om redelijk inzicht in tekenen te krijgen zoals verhoudingen en perspectief heb ik de zevenjarige tekenopleiding aan de Kunstacademie Noord-Limburg in Neerpelt gevolgd. Een aanrader voor iemand die niet echt autodidact is.
4. Ik zeg: door te tekenen/schilderen verdwijnt de stress vanzelf, mits in eigen tempo en zonder dwang van buiten.
5. Vind me hier: www.cultuurcraan.nl/culturisten/100/jo-heesakkers/

Volgende week kun jij hier staan! 

Vul aan:
1. IK BEN / WIJ ZIJN ……………………………………………. 
2. IK KOM UIT / WIJ KOMEN UIT ……………………………
3. IK DOE / WIJ DOEN  ………………………………………….
4. IK ZEG / WIJ ZEGGEN ……………………………………… 
5. VIND ME / ONS HIER:  www.cultuurcraan.nl

Stuur een mailtje met de tekst + een foto naar : info@cultuurcraan.nl en doe gezellig mee!