FC Cranendonck doet goede zaken

CRANENDONCK – Na de onverwachte 2-3 overwinning van FC Cranendonck uit bij EMS in Roermond speelde FCC afgelopen weekend zeker niet zijn sterkste wedstrijd. De eerste minuten waren in deze wedstrijd voor Bieslo, maar na 10 minuten pakte FC Cranendonck het initiatief en gaf dit niet meer af. Na ruim een kwartier werd een mooie steekbal van Loek Smits door Ralph van Meijl op waarde geschat. Ralph ging er achteraan en kon met een lage geplaatste bal de Bieslo keeper verschalken en de verdiende 0-1 op het scorebord zetten. Ook hierna kreeg FC Cranendonck enkele kansen, maar scoren wilde niet lukken. Na de pauze bleef FC Cranendonck het spel dicteren en maar vergat om de score verder uit te breiden. De allergrootste kans viel na 60 minuten aan de andere kant. Een makkelijk gegeven penalty (na vermeend hands) was een uitgelezen kans voor Bieslo om op gelijke hoogte te komen. Gelukkig voor FC Cranendonck werd de bal hoog over het doel geschoten. FC Cranendonck kwam goed weg en daardoor bleef het een spannende wedstrijd. Bieslo kreeg in de 96e minuut een allerlaatste corner. Ook de Bieslo-keeper ging mee naar voren in het FC Cranendonck doelgebied. Een hoge voorzet werd door FCC-doelman Tom van Happen goed uit de lucht geplukt en met een snelle lange bal op Bram de Leest kon deze vrij doorlopen op het lege doel en de 0-2 eindstand bepalen. Door dit resultaat gaat FC Cranendonck voorzichtig richting top van de 2e periode met 12 punten uit 4 wedstrijden.