Dames FCC blijven op koers in Middelbeers

CRANENDONCK – Na de stabiele overwinning vorige week, mochten de dames van FC Cranendonck deze zondag wederom proberen de drie punten mee naar huis te nemen. Ditmaal in de uitwedstrijd tegen Beerse Boys, waar ze nog iets goed te maken hadden na het omstreden gelijkspel in de eerste ontmoeting dit seizoen. 

De dames van FC Cranendonck kwamen al snel op voorsprong. Joke kon diepgaan over rechts en met een strakke voorzet Simone in stelling brengen: 0-1. De druk leek even van de ketel met deze mooie opening. Niets was minder waar, want Beerse Boys kreeg een (onterecht gegeven) penalty. Interim keepster Irina pareerde de inzet en hield zo schoon schip. Niet veel later kwam FCC op 0-2 doordat een corner van Anniek door Helma werd binnengekopt.  Na de rust bleef FCC de bovenliggende ploeg. Het was Maud die de 0-3 maakte uit een scrimmage voor de goal. Ook Helma kon haar tweede goaltje meepikken na een perfecte kopbal via de corner van Mandy. Een verdiende en stabiele overwinning van FCC, dat nog een druk programma voor de boeg heeft. Dinsdag 15 maart werd thuis tegen RPC gespeeld en zondag 20 maart staat ook een thuiswedstrijd op het programma. Aanvang 10.30 uur tegen Brabantia. Zondag speelt ook het tweede thuis. Die wedstrijd begint om 10.00 uur, tegen DBS.