Belgium Open Taekwondo, 2x Goud Voor Koryosports

REGIO – Afgelopen weekend werd in Lommel het Belgisch Open Kampioenschap georganiseerd. Dit sportevenement behoort tot 1 van de Topkampioenschappen in Europa. Maar liefst 1600 sporters, afkomstig van een 100 tal landen van alle continenten waren present, met deelname van o.a. Olympische, Wereld- en Europese Kampioenen. Aanwezig waren o.a. Nationale Teams van Australië, USA, Canada, Teams uit Scandinavië en Balkangebied, Zuid-Afrika en groot aantal overige Europese landen. Ook de sporters van Taekwondo KoryoSports namen deel aan dit 2-daags evenement en wisten 

2 Gouden medailles binnen te halen. Een unieke en bijzondere prestatie binnen de club en topprestatie als Nederlandse afgevaardigden. Het team bestond uit Robin Didden (senior), Joep van Limpt (junior) en Nielle Vroegh (Cadet).

GOUD VOOR NIELLE EN JOEP

Joep wist winst te behalen tegen achtereenvolgens Spanje, Frankrijk, Canada en Frankrijk. Nielle behaalde overwinningen op Frankrijk, Bosnië en Herzegovina en Montenegro. Robin behaalde de kwartfinale met 2 overwinningen tegen Poolse tegenstandsters en 1 verlies tegen Hongarije.