Mooie 3-1 overwinning van Ledûb dames 1

BUDEL -Zaterdag stond de wedstrijd tegen Orion dames 1 op het programma. Eindelijk weer een thuiswedstrijd met een bijna compleet team. De sfeer zat er al meteen goed in en de tribune zat goed vol, dat was echt top! De opdrachten van vandaag waren duidelijk veel plezier maken en lef tonen. 

Na een mooie opening van onze mini gingen we ook met deze instelling het veld in. Er werden moeilijke ballen van de grond gehaald en er werden mooie ballen gescoord. Met een goede service serie van Julia van Knippenberg kwamen we op een voorsprong van 13-5. We hielden onze felheid vast en wonnen de eerste set. 

Tweede set proberen dit niveau vast te houden en tegenstander niet in hun spel laten komen. Dit lukte weer goed. Onze setter Nikki Wouters verdeelde het spel goed en de ballen werden mooi afmaakt. Deze set wonnen we met 25-14 

Set drie, de eerste woorden van coach Dennis waren “dames we zijn er nog niet, we moeten nog 1 set gaan knallen en deze felheid vasthouden”. Toch lukte dit niet. We waren deze set niet scherp genoeg en konden de ballen niet afmaken. Al snel bouwde Orion een voorsprong op. Aan het eind van de set kwamen we nog goed terug, maar dat was te laat en Orion won de derde set met 24-26 

Vierde set, knop om en weer de felheid van set 1 terugkrijgen. We gingen weer met vol enthousiasme het veld in. Met een aantal lucky balletjes in het begin van set stonden we weer lekker te knallen. Al snel liepen we uit met een grote voorsprong en wonnen we de vierde set. 

Het was een leuke wedstrijd met een mooie 3-1 overwinning. Volgende week reizen we af naar Gouda om het op te nemen tegen Vollingo dames 1.

Foto Jos Meusen

Verslag door Lina Berndsen

Op de foto het dames 1 team met shirtsponsor Chris Nagel van Nagel Elektro