Idealis Vastgoed blijft aan de weg timmeren 

Idealis Vastgoed is een florerend makelaarskantoor, werkzaam in Limburg en de grensstreek. De afgelopen periode heeft bestuurder Bart van Elst niet stilgezeten: na het openen van een tweede kantoor in Pelt, werd ook het team uitgebreid en kan Bart rekenen op de assistentie van Caroline Smets. Bovendien staan er weer verschillende nieuwe woonprojecten op het programma, goed voor in totaal 50 nieuwe wooneenheden. Idealis is dan ook meer dan ooit vertegenwoordigd in het straatbeeld en op immobiliën kanalen allerhande. 

Klanten vinden bij Idealis alles onder één dak: een makelaar die zich inzet voor de correcte verkoop of verhuur van uw eigendom én een ervaren vastgoedontwikkelaar die u, dankzij het veelzijdige aanbod, meteen naar de woning van uw dromen kan leiden. Dankzij de nauwe samenwerking met Bankers Woonprojecten heeft Bart de afgelopen periode al heel wat indrukwekkende projecten mogen realiseren en verkopen. En er staan opnieuw verschillende nieuwe projecten op de planning. “Klopt,” legt Bart uit, “In de regio’s Hamont-Achel, Bocholt, Peer en Eksel zullen er weer enkele nieuwbouwprojecten gerealiseerd worden in samenwerking met Bankers Woonprojecten. Zo zal er o.a. in de Dekendolsstraat in Hamont een prachtige tweewoonst komen in pastorijstijl. En werken we aan een nieuw project  in Pelt, waar we maar liefst 34 appartementen gaan verwezenlijken. Geïnteresseerden zijn zeker al welkom om te informeren!” 

Idealis heeft al heel wat projecten succesvol afgerond. Zo is de verkoop van de appartementen in Villa Z te Achel voltooid en is er nog maar 1 appartement beschikbaar in residentie Escape aan de Bosstraat in Hamont. Maar Bart blijft flink uitbreiden, zo ook binnen zijn eigen makelaarskantoor. “Vorig jaar opende we reeds onze tweede locatie in Pelt, aan de Leopoldlaan. En nu de verbouwing van ons kantoor in Peer volledig afgewikkeld is, kunnen we onze klanten nog beter ontvangen en informeren. Er kan steeds een afspraak gemaakt worden en dan overlopen we alle wensen en mogelijkheden graag onder het genot van een tasje koffie of een glaasje bubbels. Voor zowel bestaande als voor de nieuwe projecten kan reeds een afspraak gemaakt worden om de informatie en brochures door te nemen.” 

Bart kan sinds vorig jaar rekenen op versterking. “Sinds de komst van Caroline hebben we onze portefeuille en klantenbestand flink uit kunnen breiden. Maar niet enkel het team, eveneens onze aanwezigheid in Limburg en in de grensstreek is aanzienlijk gegroeid. Overal duiken onze bordjes op en binnenkort gaan we werken met nog opvallendere displays, waardoor ons aanbod nog beter gezien zal worden!” Dankzij de vele connecties in o.a. de immo- en financieringswereld is Idealis Vastgoed ook het aanspreekpunt voor bijvoorbeeld Nederlanders die naar België willen verhuizen, maar eveneens voor andere vragen omtrent het aanbod of aankomende projecten kan iedereen er terecht. 

2021 was een geslaagd jaar voor Idealis Vastgoed, met veel succesvolle resultaten en een groeiend klantenbestand. “We zijn continu op zoek naar nieuw aanbod. Wie zijn woning via Idealis verkoopt kan rekenen op tal van voordelen. Iedere verkoop, hoe groot of klein ook, krijgt mijn volledige aandacht,” aldus Bart. “Ik zet steeds alles op alles om tot een positief resultaat te komen. Een correcte waardebepaling, een goede communicatie van het begin tot het einde en een goede presentatie van de te verkopen panden,… het zijn allemaal zaken die onmisbaar zijn om tot een goed resultaat te komen en het beste te halen uit het vastgoed van onze klanten.” 

Maak kennis met Idealis en maak een afspraak met Bart of Caroline in één van de kantoren via tel. 0032 11515565 of mail naar info@idealisvastgoed.be Het kantoor te Peer is gelegen aan de Baan naar Bree 25, in Pelt kan men terecht in het kantoor aan de Leopoldlaan 21. Of surf eens naar de volledig vernieuwde website: www.idealisvastgoed.be, volg Idealis Vastgoed op Instagram of like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod! 

Foto bart en Caroline