Nieuwe aanwinst voor Riks de Jong 

BUDEL – Vakantie-expert Riks de Jong uit Budel is een samenwerking aangegaan met Beau Nellissen, die de digitale tak en de sociale media van Smile4U op zich neemt. We stellen haar graag even voor: “Mijn naam is Beau Nellissen. Ik ben 32 jaar en geboren en getogen in Venray. Lezers zouden me kunnen herkennen van het televisieprogramma Utopia. In 2019 heb ik samen met Riks een promotievideo gemaakt voor ‘quality time op zondag’ op SBS6.  Vanuit deze samenwerking hebben we altijd contact gehouden.  In 2021 kreeg ik een berichtje van Riks dat hij ging uitbreiden met zijn reisbureau.  Een totaal (reis)pakket met kwalitatieve mondzorg in Turkije zou door zijn team geregeld kunnen worden. Behandelingen die in Turkije goedkoper zijn en waar ze gebruik maken van de nieuwste technieken op het gebied van esthetische tandheelkunde. 

Maar, social media, daar had hij hulp bij nodig. Het enthousiasme en de ambities van Riks werkten bij mij aanstekelijk, waardoor we de samenwerking zijn aangegaan. Een voorwaarde was voor mij een bezoek op locatie en kennismaking met de tandartsen om met mijn eigen ogen te zien hoe de kwaliteit in de kliniek gewaarborgd werd. Nog enthousiaster vloog ik terug naar Nederland om aan de slag te gaan met de social-media kanalen. Zowel Instagram (smile4u.nederland) als  Facebook (smileforu nederland) krijgt nu vorm om aan iedereen te laten zien waar Smile4u voor staat: transparantie, kwaliteit, resultaat, zorg, betrokkenheid, en daarnaast genieten. Want je bent natuurlijk ook nog op vakantie.  

 Hopelijk zien we u snel voor een stralende vakantie in Turkije in combinatie met kwalitatieve betaalbare mondzorg! Wij helpen u graag met al uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of kijk op www.smile4u.nl ” 

Foto  Koray Atik, specialist in digitale en esthetische behandelingen en Beau Nellissen