Cabarettalent Janneke de Bijl met ‘Dit is het nou’

VALKENSWAARD – Op donderdag 31 maart staat Janneke de Bijl in De Hofnar met haar cabaretvoorstelling ‘Dit is het nou’. Janneke is lid van Comedytrain, won in 2017 de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de comedytalenten van 2019.  In ‘Dit is het nou’ observeert Janneke er weer op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken, en de absurditeit van de worstelende mens dient zich alweer aan. Janneke beschrijft wat ze ziet, legt de onlogica daarvan bloot en fileert wat gefileerd dient te worden. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor.

De pers over ‘Dit is het nou’:

“Janneke de Bijl baart geen kinderen, maar zorgen. En verrassende grappen over die zorgen.” – De Volkskrant ★★★★

“Een cabaretier in wier universum het altijd prettig miezert. Haar nuchterheid en analytische karakter botsen erg geestig met het verlangen om toch vooral te léven.” – Parool

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. 

Foto Bas Losekoot