Nagel Electro: zonnepanelen en elektrische installaties voor particulieren en bedrijven

BUDEL – Voor verlichting en elektrische projecten, groot of klein, kan u best bij Nagel Electro zijn. Zowel voor de installaties bij renovatieprojecten als voor nieuwbouwprojecten kan je beroep doen op Chris Nagel en zijn professionele team. En ook voor zonnepanelen kunt u het beste bij Nagel Electro zijn!  

Nagel Electro heeft veel ervaring met het leggen van zonnepanelen installaties.

Voor particulieren en bedrijven. Ook kunt u de BTW teruggaaf bij ons laten regelen.

 Met een sterk team en heel wat ervaring met zonnepanelen installaties is Nagel Electro een goede partij voor uw zonnepanelen installatie. Neem contact op via: 0495 76 80 10 of info@nagelelectro.nl

Daarnaast is dit bedrijf gespecialiseerd in het het installeren van data- en camera installaties. Chris Nagel begon in 2012 als zelfstandig elektrisch installateur en ondertussen is het bedrijf flink gegroeid.  “Heel wat bedrijven, maar zeker ook particulieren en doe-het-zelvers doen beroep op ons voor hun installatie- en verlichtingswerken,” vertelt Chris. “En natuurlijk worden we ook ingeschakeld voor het plaatsen van zonnepanelen.” Mede dankzij het oog voor detail, de goede communicatie binnen het team én met de klanten en de professionele service hebben ervoor gezorgd dat Nagel Electro een stevige reputatie heeft opgebouwd in de regio en daarbuiten. “Alles kan bij ons van A tot Z geregeld worden. Heeft u een nieuwbouw, dan kunnen wij het volledige plan uitwerken waar alle verlichtingspunten, stopcontacten, aansluitingen,… in verwerkt worden. En ook renovatieprojecten behoren tot ons werkgebied.” 

In de showroom aan de Jan Hilgersstraat 6 in Budel worden de klanten ontvangen. Maar het is ook geen probleem om op locatie af te spreken. Alles wordt duidelijk doorgesproken en er wordt een plan op maat uitgewerkt. “In de showroom kunnen we heel wat elektrische mogelijkheden visueel maken voor de klant, zodat er een correcte keuze gemaakt kan worden. Bovendien presenteren we er verschillende soorten verlichting, in diverse stijlen. Zo is er voor ieder wat wils.” 

Met een sterk team en heel wat ervaring achter de broeksriem is Nagel Electro een degelijke partner voor al uw elektrische projecten. Neem contact op via tel. 0031 495 768010 of mail naar info@nagelelectro.nl  Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Nagel Electro.