Theatervoorstelling ‘Klimrooskuren’

PELT – Nadat de voorstelling in 2020 en 2021 niet door kon gaan omwille van corona,  presenteert het Steunfonds De Klimroos nu dan toch in de serie ‘Klimrooskuren’ het vervolg op Duo Gama, Bert & Fred, De Ronaldo’s, namelijk ‘El Spectacolo’, gebracht door het duo Elastic & Francesca. De voorstelling gaat door op 15 april om 20.15 uur in cc Palethe in Pelt. 

Met ‘Klimrooskuren’ wenst de organisatie (een samenwerking tussen cc Palethe en steunfonds De Klimroos) een voor het brede publiek toegankelijke, maar kwaliteitsvolle voorstelling te brengen met een link naar het circus. El Spectaculo is zo een zeldzaam pareltje, waarbij humor, vakmanschap, jonglerie en clownerie het hooggeëerd publiek weet te verwonderen. Stéphane (Elastic) en Françoise (Francesca), hij uit Luik en zij uit Frankrijk, zijn in het leven ook echt een koppel en laten ons op hun eigenwijze manier tijdens het optreden deel uitmaken van het wel en wee in hun gezin. Een onafscheidelijk duo! El Spectacolo is een boeiende voorstelling voor de hele familie!

 De opbrengst van de show gaat integraal naar De Klimroos. Kaarten zijn te verkrijgen bij Karen via tel. 0032 11 349150 of via administratie@kli.stijn.be. Wees er snel bij, want op is op!