Zomeravond voetbalcompetitie

CRANENDONCK – Na een onderbreking van twee jaar gaat de zomeravondvoetbalcompetitie weer van start. Nagenoeg alle teams van voorheen staan weer klaar om er weer een spannende en sportieve competitie van te maken.

De competitie wordt gespeeld met teams van 7 spelers  op een half veld.

Voor dit jaar hebben zich 9 teams aangemeld, nieuwkomer is het team FC ZAS United.

Ook nieuw is de naam de FC Hitsige Willy Haon. Zij deden voorheen mee onder de naam Rood wit “67. Er wordt een speelronde gespeeld en op de laatste wedstrijddag spelen de nummers 1 tegen 2 en 3 tegen 4 enz. Op vrijdag 17 juni zal de laatste speelronde plaatsvinden met daar aansluitend de prijsuitreiking. Programma woensdag 30 maart: FC Verhoeven Dakdekkers BV- Brabant Totaal Bouw en FC Hitsige Willy Hoan -FC ZAS United. 

Donderdag  31 maart: Edah Boys -Tim Recruitment/De Wielerbaan en  Hensen Services- Van Hunsel en Govers. v.v. Heikanters zijn vrij. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en worden gespeeld op de velden van Rood-Wit ’67 in Budel-Dorplein. Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook terecht op de website: bza-buul.webs.com/