Ledûb mini’s 1 naar niveau zes

BUDEL – Ledûb mini’s 1 is vastbesloten om te winnen bij het toernooitje in Budel. Ze vonden het alleen wel jammer dat er drie wedstrijdjes achter elkaar gespeeld moesten worden zonder pauze. Maar toch ging het bij de eerste wedstrijd wel heel goed, ze wonnen beide sets. Bij de tweede wedstrijd hadden ze moeilijkere tegenstanders. Ze verloren de eerste set en wonnen de tweede, uiteindelijk bleek dit wel de leukste wedstrijd te zijn. Het derde wedstrijdje wonnen ze dik. Bij de prijsuitreiking werd het spannend, want als ze eerste werden mochten ze een niveautje hoger. En het lag eraan of de tegenstander van de tweede wedstrijd nog een set verloren had of niet. Uiteindelijk bleek dat wel zo te zijn en zijn de Ledub-meisjes eerste geworden met als gevolg dat Floor, Yfke, Noor, Lot en Jula naar niveau zes mogen gaan bij het volgende toernooi.