Vlooienmarkt 2022

ALTWEERTERHEIDE – Op zondag 3 april organiseert de harmonie van het H.Hart weer haar jaarlijkse vlooienmarkt te Altweerterheide. Dit jaar ook weer op de nieuwe locatie bij Dorpshuis De Paol aan de Bocholterweg 136 te Weert/Altweerterheide. Deze vlooienmarkt staat bekend als een van de grotere markten die door een vereniging georganiseerd wordt en dit jaar voor de 48e keer. Al sinds jaar en dag staat deze markt bekend als gezellig en waar men nog kan handelen, maar vooral een koopje kan vinden, dit komt door de grote variëteit aan goederen die hier wordt aangeboden. Nadat eerst storm Dennis roet in het eten gooide en daarna 2 jaar corona is het aanbod aan goederen dit jaar overweldigend. De markt begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur en de entreeprijs bedraagt € 2,00 p/p.

Wat heeft men dit jaar weer zoal in de aanbieding, naast de gebruikelijke goederen zoals speelgoed, glas, porselein en huishoudart. zijn ook de kleine meubelen weer volop aanwezig. Heel speciaal zijn dit jaar de grote verzameling van eierdopjes

Dus zoals jullie lezen is er voor iedereen wat wils en de opbrengst komt ook dit jaar weer geheel ten goede aan het instrumentenfonds van de harmonie en voor de opleiding van de jeugdleden. De harmonie heeft vele jeugdleden, en om die allen van een blaasinstrument te voorzien kost zeer veel geld en daarvoor alleen al kunnen we alle steun hard gebruiken.  Dus kom zondag 3 april naar de Dorpshuis De Paol en steun onze Harmonie.

DCIM\101MEDIA\DJI_0166.JPG