vv Maarheeze viert 90-jarig bestaan

MAARHEEZE – Nu we de Corona-beperkingen hopelijk volledig achter ons kunnen laten zal vv Maarheeze zich richten op een grootse viering van haar 90-jarig bestaan. Deze festiviteiten zullen plaatsvinden in het verlengde weekend van Hemelvaart van donderdag 26 mei tot en met zaterdag 28 mei op sportpark De Romrijten.

Vv Maarheeze is opgericht op 1 mei in 1932 en is heden ten dage nog altijd een springlevende voetbalvereniging met enthousiaste leden, supporters en sponsoren en kent een sterke betrokkenheid vanuit de Cranendonckse gemeenschap. Voor deze doelgroep heeft de Jubileumcommissie van vv Maarheeze een feestelijk programma opgezet met voor iedereen, van jong tot oud, volop vermaak waarbij er een grote feesttent zal verrijzen op ons sportpark De Romrijten. De festiviteiten worden gestart op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei met vroeg in de middag een officieel (reünie-)programma voor leden, oud-leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren. De middag zal aansluitend feestelijk worden voortgezet met een ware Biercantus die voor iedereen toegankelijk is, dus ook voor niet-leden! Op vrijdag 27 mei vieren we ons jubileum met een groots opgezette Q-Music-Party. De feesttent zal rond 19.00 uur geopend worden en hierbij is iedereen vanaf 16 jaar, die in de voorverkoop een kaartje heeft gekocht, van harte welkom. Tot slot is het op zaterdag 28 mei de beurt aan onze jeugdleden. Voor hen wordt een ware Spektakeldag georganiseerd op onze velden met diverse sport-en spelactiviteiten. Kortom noteer de bovengenoemde data alvast in jullie agenda’s en vier samen met Mares het 90-jarige bestaan van onze voetbalvereniging! Meer details over het feestprogramma zullen in de aankomende weken gepubliceerd gaan worden via HAC-weekblad en onze social-media kanalen.