Kinderbeurs Sterksel

STERKSEL – Op 2 april van 10.00 tot 12.00 uur staat er weer een kinderbeurs gepland, in het dorpshuis Valentijn in Sterksel. De kinderbeurs is een leuk event met kinderkleding en kinderspullen. Je vind hier onder andere:

-Kinderkleding maat 74 -164
-Speelgoed (binnen-, buitenspeelgoed, fietsjes, glijbanen ed.
-Babybenodigheden, (badjes, boxen, wipstoeltjes ed.
-Kinderbenodigheden (autostoeltjes, fietsstoeltjes, kinderstoelen ed.

Entree is vrij en de opbrengst van de beurs wordt geschonken aan STOP Hersentumoren en de Stichting Broca. Daarnaast geven wij elke beurs een lokaal goed doel een kleine bijdrage als steuntje in de rug. Ook is er dit jaar weer de mogelijkheid om verse wafels te kopen, de gehele opbrengst gaat hiervan naar de goede doelen. We beschikken over 3 pinkassa’s, maar het is ook mogelijk om contant te betalen.

Voor meer informatie, check onze facebookpagina of onze website: www.kinderbeurssterksel.nl