Wie ben jij dan?

Cranendonckse culturisten laten zien wie ze zijn.

Wekelijks mag iemand uit Cranendonck of Hamont-Achel en omgeving die met cultuur bezig is zich laten zien. 

Dit gebeurt door het aanvullen van een paar woorden en het plaatsen van een actuele culturele actiefoto.

1. Ik ben Janneke van Nunen-Vos
2. Ik kom uit Budel
3. Ik  maak Illustraties voor kinderboeken, waarvan 1 op dit moment bij de uitgever ligt. Het kinderboekje gaat over een kevertje op zoek naar het waarom van zijn ‘keverbestaan’ en is geschreven door Margaret van Mierlo. Verder vind ik het leuk om drums te schilderen. Ik mocht meedoen aan het filmpje voor Arian Compen, ‘Van kwaad tot erger’. Dit gaat over de heksenjacht in Cranendonck en ik speel daarin de vermeende heks, Welmoed. Dat was een super mooie ervaring. Voor hetzelfde thema mocht ik een animatie filmpje in spreken. Was erg bijzonder om te mogen doen, daar ben ik erg dankbaar voor.

4. Ik zeg: Leef! Geniet en doe wat je leuk vindt. Be creative.
5. Vind me  www.cultuurcraan.nl//culturisten/163/janneke–van-nunen-vos/

Volgende week kun jij hier staan! 

Vul aan:
1. IK BEN / WIJ ZIJN ……………………………………………. 
2. IK KOM UIT / WIJ KOMEN UIT ……………………………
3. IK DOE / WIJ DOEN  ………………………………………….
4. IK ZEG / WIJ ZEGGEN ……………………………………… 
5. VIND ME / ONS HIER: www.cultuurcraan.nl/

Stuur een mailtje met de tekst + een foto naar : [email protected]  Doe gezellig mee!