Pupil van de Week sv Budel

BUDEL – Bij de wedstrijd sv Budel – DBS was Milan Duisters de Pupil van de Week. Hij heeft ons eerste elftal enorm veel geluk gebracht, terwijl we hem vorige week niet hebben voorgesteld. Daarom hierbij alsnog. Milan zit in groep 7 van Basisschool de Boogurt in Budel en voetbalt bij sv Budel in JO11-1. Het liefst speelt Milan hier op het middenveld. Zijn grote voorbeeld binnen sv Budel is aanvoerder Rik Bogers. Buiten sv Budel is Milan fan van PSV en ook zijn favoriete speler speelt daar: Cody Gakpo. Naast voetballen vindt Milan het leuk om af te spreken met vrienden. Daarmee gaat hij dan graag buiten spelen of gamen. Milan voetbalt al vanaf de mini’s met veel plezier bij sv Budel en kwam samen met zijn vader ook vaak op het voetbalveld naar sv Budel 1 en sv Budel 2 kijken. Tegenwoordig is hij ook vaak bij sv Budel 4, want van dat team is zijn vader leider. Milan, hopelijk heb je genoten van jouw middag als Pupil van de Week!