Lentefeest OKRA Grote-Heide Pelt

PELT – Donderdag 21 april kon voor het eerst sinds 2 jaar het lentefeest van OKRA Grote Heide doorgaan.  Iedereen was blij om elkaar terug te ontmoeten. Na een welkom door onze voorzitter Jackie, die reeds 16 jaar met veel inzet en energie de bestuursploeg mee op sleeptouw neemt, zorgde Harry Geunens voor het muzikale invulling van de namiddag.

Na de soep werd een korte bezinning gebracht en daarna konden we genieten van een lekkere koude schotel om de maaltijd af te ronden met een heerlijke chocomousse.

Harry zorgde voor op de juiste momenten de gepaste muziek te spelen, tijdens het eten sfeervolle achtergrondmuziek en tussendoor voor meezingers en na de maaltijd konden er verzoeknummers worden aangevraagd. Traditiegetrouw kon de tombola niet ontbreken met als hoofdprijs een ‘winkelhier-bon’. Iedereen ging voldaan en tevreden naar huis. Er wordt al uitgekeken naar de verrassingsreis in mei.