Oppermachtig FC Cranendonck wint 

CRANENDONCK – Op het nieuwe sportpark uit bij DFO’20 zagen we deze middag een oppermachtig FC Cranendonck. De uitslag van 0-1 was een magere afspiegeling van wat er op het veld gebeurde. De eerste 20 minuten gingen nog redelijk gelijk op. FC Cranendonck kwam na 18 minuten goed weg. Een corner voor DFO werd slecht weggewerkt, waarna de inzet van DFO op de lat uiteen spatte. Hierna ging FC Cranendonck steeds meer het heft in handen nemen. We zagen diverse mooie aanvallen en dito kansen, maar tot een doelpunt kwam het voorlopig niet. Na 36 minuten werd een inzet van FC Cranendonck door de laatste man van DFO met de hand uit het doel geslagen. De scheidsrechter gaf de verdediger van DFO een rode kaart en FC Cranendonck kreeg een penalty toegewezen. Deze werd jammer genoeg gemist door Nory Saanen. FC Cranendonck bleef aanvallen en DFO probeerde met snelle uitvallen tot bij het doel van FC Cranendonck te komen, maar verder als de 16 meterlijn kwam DFO zelden. Na de pauze startte FC Cranendonck goed. Het creerde al meteen diverse goede kansen en na 52 minuten was het dan eindelijk raak. Na een mooie actie over de linkerflank van Klaas vd Wildenberg tot aan de achterlijn, gevolgd door een lage voorzet, was het A-junior Tijn Adams die er als de kippen bij was en bij de eerste paal de bal net dat laatste beslissende tikje kon geven. Onhoudbaar voor de DFO doelman rolde de bal het net in en de 0-1 kon op het scorebord. Hierna zagen we een vreemde wedstrijd. FC Cranendonck had veel balbezit en DFO trok zich, ondanks een 0-1 achterstand, helemaal terug op eigen helft. FC Cranendonck creeerde nog enkele kansen, maar verzuimde om de voorsprong verder uit te bouwen. Hierdoor bleef het tot aan de allerlaatste minuut spannend, maar kon FC Cranendonck dik verdiend de punten mee naar huis nemen.